Lili Reinhart objavila da je biseksualna i ispromovisala proteste!

U sredu je Lili Reinhart šokirala javnost izjavom da je biseksualka dok je pokušavala da podrži LGBTQ + za #BlackLivesMatter u zapadnom Holivudu u Kaliforniji. Uputivši se u Instagram da proširi svest, ohrabrila je fanove da šetaju uz nju.

“Iako je nikada ranije nisam najavljivala, ponosna sam biseksualna žena”, podelila je u svom Storiesu, zajedno sa letkom sa detaljima oko događaja. “I pridružiću se ovom protestu danas. Pridružite se.” Interesantno je što je ovo glumica objavila neposredno nakon raskida sa Colom Sprouseom, koji je nedavno na istim protestima za #BLM pokret uhapšen. Izvor je o njihovom raskidu rekao sledeće: “Lili i Cole bili su na dobrom mestu kada je Riverdale zatvoren zbog izbijanja korona virusa, ali odvojeno su se izolovali i udaljenost nikada nije bila dobra stvar za njihov odnos. Kada su Cole i Lili često jedno oko drugog, stvari su vrlo dobre. Njihov odnos je vrlo prisan i simpatičan, ali stvari postaju mnogo složenije kada su razdvojene.” Drugi izvor je dodao: „Oni znaju da će se verovatno pomiriti nakon kada snimanje opet počne. Oboje nisu zainteresovani za izlaske sa drugim ljudima, samo što koriste ovo vreme da se ohlade i usredsrede na sebe“.

Inače na Black Lives Matter proteste izlazi sve više poznatih ličnosti, a već smo na ulicama mogli da vidimo Arianu Grande, Harryja Stylesa sa prijateljima, Halsey kako pomaže narodu na ulici koji je povređen od strane policije, kao i mnoge druge. Mnoge zvezde odlučile su da ipak nije bezbedno da izađu iz kuća, pa doniraju novac i plaćaju kaucije uhapšenim na protestima, što je u ovim trenucima human i darežljiv potez. Ukoliko želite da podržite ovaj pokret, možete se informisati online o stvarima koje možete učiniti da pomognete, jer ovo nije samo borba američkog naroda protiv sistema u njihovim državama, ovo je borba celog sveta protiv rasizma koji je i dan-danas prisutan.

Pročitajte još  Tini Stoessel priča o Ari i Biebsu: Ubilo me je kad sam čula "Despacito!"

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

6 thoughts on “Lili Reinhart objavila da je biseksualna i ispromovisala proteste!

 1. Meni ovo već polako krenulo ići na živce. Zašto je trend biti LGBT? Podržavam ja sve to i potpuno sam za sva prava. Ali po ovome su ama baš svi ljudi biseksualni. Ima ih na hrpetine koji se svrstavaju u LGBT zajednicu. Ali ljudi! Isprobati sa istim spolom ne mora značiti da si LGBT, samo moze biti da si probao i da ti se nije svidjelo. Ovo stvarno nije normalno. Pa nisu svi LGBT. Poštovanje i respect svima koji stvarno jesu i cjenim ih puno puno. Ne vjerujem da je to grijeh ili da je to ne poštivanje Boga, ja uopće ne vjerujem u Boga, ali iskreno ovo je malo zamorno.

  1. Takav je trend sad, nije ni nama sve to jasno ali jednostavno vredi se zamarati time.

  2. Ne vjeuješ u Boga?!
   Onda neću ništa ni komentirati, jer bez Boga nema života.

    1. Nisam ni rekla da je loša osoba, ali život bez Boga ne postoji i svi mi koji smo kršteni znamo da bez Boga i Isusa Krista nema puta, a i LGBT se protivi našoj vjeri!

 2. Tako mi je zao naroda u Americi…..zao mi je i bijele i crne i zute i svake rase,jer moraju da trpe Trumpa,pa i mi ga cak u Evropi moramo trpit! 😐

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.