Hoće li i BTS ovako? Lider grupe EXO ispraćen u vojsku!

Bez obzira što u Južnoj Koreji zdravstvena situacija još uvek nije dobra i što mnogo stvari ne funkcioniše, to ne odlaže odlaske zvezda u vojsku! Od 14. maja, vojnik je postao i Suho, kao lider jedne od najpopularnijih k-pop grupa, EXO. On se oprostio od svojih drugova bez velike ceremonije.

View this post on Instagram

WE ARE ONE EXO 사랑하자

A post shared by SUHO (@kimjuncotton) on

Suho je na Instagramu objavio fotku sa jednog koncerta a u opisu je napisao, “Mi smo jedno”, misleći na jedinstvo grupe i njhovog fandoma, EXO-L. Grupa je inače objavila i fotke na kojima vidimo kako Suhoa u vojsku ispraćajuju njegovi drugari iz grupe, među kojima su Chayeol, Kai, Baekhyun, Sehun pa i Chen, kojem je ovo prvo pojavljivanje otkako je saopštio da se ženi i čeka dete. Nedostajao je Lay koji je bio sprečen da dođe, ali je postavio jednu fotku na svoj Instagram story uz reči, “Doviđenja, lideru”. Inače Suho je već treći član grupe koji je morao u vojsku, a posle Xiumina i D.O. piše Soompi.

Ono što sledi za Suhoa jeste četiri nedelje obaveznog vojnog treninga, a nakon toga, on će ostatak vremena provesti radeći za javnu službu, tako će praktično biti u civilnoj vojsci. Iako će mu to omogućiti da živi koliko-toliko normalno, on će naravno biti isključen iz svih planova EXO i to sve do kraja 2021. godine! Fandom naravno tuguje znajući da će ga opet videti za dve godine, ali svi su se nekako pomirili sa tim. U sličnoj situaciji od naredne godine biće i BTS, jer će jedan po jedan takođe morati da prekine svoje karijere.

Pročitajte još  Justin Bieber već snimio tajni duet sa članom BTS?!

Ako se pitate zašto jednoj tako snažnoj državi koja je neuporedivo bogatija od naših treba tolika silna vojska, odgovor se krije na severu. Odnosi sa Severnom Korejom i dalje su loši, zbog čega svi vojnosposobni muškarci moraju da pripremljeni za svaku mogućnost sukoba, iako se čini da se situacija smiruje kako vreme prolazi.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Hoće li i BTS ovako? Lider grupe EXO ispraćen u vojsku!

  1. Da, BTS kao i svaka druga muška kpop grupa s korejskim članovima će morati u vojsku na 18 mjeseci. Jedine iznimke su klasični glazbenici, ljudi s težim oboljenjima i olimpijci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.