Liam Payne: Zayn nikad nije hteo da bude u 1D, mama ga je prisilila!

U moru informacija o ponovnom okupljanju One Directiona, tačnije njihovom i dalje misterioznom iznenađenju za proslavu desetogodišnjice grupe, našla se i jedna interesantna izjava Liama Paynea. Liam, koji se trenutno najviše trudi u realizaciji ponovnog okupljanja 1D-a, ovaj put je dao informaciju o Zaynu, za kog kaže da nikada nije ni želeo da bude u One Directionu, a ni da se takmiči u X Factoru.

Kako Liam kaže, najveći uticaj na Zaynovo pojavljivanje na X Factoru imala je njegova majka Tricia, koja ga je i prijavila: “Sećam se da nam je Zayn ispričao jednom kako ga je majka naterala da ode na audiciju na dan kad uopšte nije želeo i to je bukvalno bilo vidljivo sve vreme u One Directionu”. Pevač je takođe rekao da su on, Harry, Nial i Louis često primećivali da Zayn nije delovao preterano srećno kao deo grupe. Na to je dalje objasnio kako su neki ljudi prosto “stvoreni za takav način funkcionisanja”, ali ne misli da je slava prijala njegovom prijatelju, koji se bori s anksioznošću.

Takođe, Liam je dodao da Zayn zaista voli ceo proces bivanja u bendu, sem delova kada mora da nastupa ili se pojavljuje u javnosti. Cela grupa bačena je u svet slavnih u tinejdžerskim godinama, pa su morali brzo da se prilagode, što je Zaynu očigledno teško palo. Zato je logičan sled događaja bio da on bude prvi koji će napustiti bend, što je slomilo neke Directionere, a prilično ogorčilo neke članove grupe. Dobra vest je da svi oni sada ponovo prate Zayna na Twitteru, što nadamo se znači da je on na neki način uključen u iznenađenje za desetogodišnjicu.

Momci su trenutno u izolaciji, a neki od njih rade i humanitarno, pomažući Global Citizen organizaciji svojim mini nastupima. Nial i Liam su nedavno napravili Instagram Live u kome su se šalili i pričali o tome kako nikako da okupe sve članove u zajednički Live, što se takođe nadamo da ćemo dočekati pre desetogodišnjice u julu.

Pročitajte još  Famoza test: Koliko poznaješ Louisa Tomlinsona?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

2 thoughts on “Liam Payne: Zayn nikad nije hteo da bude u 1D, mama ga je prisilila!

  1. Na YouTube kanalu 1D-a izašla su dva nova videa. Jedan pre 2 sata, a jedan pre sat vremena. Potpuno su identični, a kad udjete u video videćete sliku psa, a u pozadini se čuje pesma Live While We're Young. Da li znate o čemu je reč?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.