Liam Payne: Zašto da pričam sa ljudima iz 1D koji mi nikad i nisu bili prijatelji?

Liam Payne nastavlja da razbije iluzije kad je u pitanju One Direction, pa u novom intervjuu priča o međusobnim odnosima članova grupe, gde ističe da sa nekima od njih nikad nije bio ništa više od kolege. On time pojašnjava i zbog čega se više uopšte ne druži sa pojedincima, gde je očigledno da mislim na Harryja Stylesa.

“Sa većinom njih ja održavam kontakt. Mislim da ostali samo žele svoj prostor”, kaže Liam. “Sem toga, znate, radili smo pet godina zajedno. Neki od nas nisu baš imali puno toga zajedničkog osim što smo imali isti posao. Sad kad više ne radimo isti posao, nema ni razloga da razgovaramo. To je u redu. Ljudi su takvi.” S obzirom da Liam kontaktira sa Louisom i Niall, prilično je jasno na koga se misli!

I pored toga, muzičar i dalje misli da je okupljanje grupe realnost. “Samo je pitanje vremena. Tu se najviše radi oko razmišljanja pojedinih ljudi, da budem iskren”, zaključuje on. Pogledajte video gde Liam odgovara na najčešće pitanja o sebi!

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Mediji u čudu: Kako je 1D najuspešniji bend 2016. godine kad uopšte nisu na okupu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.