Liam Payne: Zaboravite na povratak 1D u naredne dve godine!

One Direction lagano klizi u prošlost, a kako vreme prolazi, sve više fanova gubi nadu da će se oni okupiti. Directioneri bi danas rado potpisali da se grupa vrati 2020. godine kao što su bile najcrnje prognoze, ali Liam Payne uverava ih da mogu slobodno da zaborave na tako nešto!

Liam Payne pričao je prošle godine da bi grupa mogla da se okupi u roku od dve godine, ali sad peva drugu pesmu pa ističe da se to sigurno neće desiti. “Poslednji put samo govorio da će okupljanje biti 2020. godine, ali za sad nam to ne polazi za rukom. Samo toliko mogu da kažem. Svi uživaju radeći nešto svoje”, ističe on.

Sve više se čini i da stvari više neće biti iste kao nekad i ako se grupa vrati, jer su šanse da oni ponovo ostanu na okupu niz godina veoma male. Sve više “miriše” na manju seriju preskupih koncerata jer sva četvorica (ili petorica) momaka se zaista maksimalno posvećuju solo karijerama. Ipak, činjenica isto tako ostaje da je zbir njihovih pojedinačnih uspeha daleko manji od onoga što su imali kao 1D.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Marko iz Hrvatske vam priča svoju 1D priču!

2 thoughts on “Liam Payne: Zaboravite na povratak 1D u naredne dve godine!

  1. Znam da će me moji prijatelji Directioneri mrziti kada ovo kažem…. Ali da li će se oni ikada uopšte vratiti?! Niko ne bi bio sretniji od mene kada bi se to desilo i kada bi sve bilo po starom ali to se nikada neće desiti (a i ako se nadajmo se desi nikada nebi bilo po starom) a moja nada je jako mala. Kada bi oni ponovo izbacili album ili bar pjesmu ja ne bi prestajala plakati od sreće mjesec dana. Ali da znam da će se to desiti kada god ja bi čekala uvijek bi čelala koliko god da je potrebno! Oni su moji momci zauvijek i nikada neću prestati biti directionerka! 💖💖💖💖💖💖💖😢😢😢💖💖

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.