Liam Payne: U 1D je bila loša atmosfera, zbog toga sam postao pijanica!

Kako prolazi vreme, sve češće slušamo o tome da je u One Directionu bilo dosta problema. Prvi je o tome pričao Zayn Malik koji je tvrdio da mu niko od momaka nije bio prijatelj, a sad slično priča i Liam Payne koji ističe da je atmosfera bila toliko loša da se on pretvorio u alkoholičara, pogrešno misleći da će mu piće doneti utehu.

“Kad imate stotine koncerata i stalno pevate iste 22 pesme svakog dana, morate to da radite i kad niste srećni zbog toga”, priča on za novo izdanje magazina Men’s Health i dodaje, “To je kao da oblačite kostim Disney likova kad se penjete na scenu, a ispod toga vam je muka od svega što se događa. Mislim, bilo je i zabavno. Bilo je super, ali u pojedinim momentima bilo je baš toksično.”

Da nije baš “malo” govori nam to što Liam i danas nije dobro. “I dalje se mučim sa tim”, priznaje on. “Baš se mučim da odbijem bilo šta jer mislim da ću izneveriti nekog. Priroda mi je takva.” Liam kaže da su ga ti dani pretvorili u alkoholičara jer se osećao usamljenim i nemoćnim da se izbori sa problemima.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Directioneri besni: Vođa Coldplaya izbacio Louisa iz One Directiona! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.