Liam Payne se plašio za svoje zdravlje zbog One Directiona!

Slava donosi svoju cenu, a Liam Payne se plašio da je za njega možda ipak previsoka. One Direction je stekao neverovatnu popularnost početkom decenije, a i dan-danas njihove pesme se slušaju sa istim žarom kao pre devet godina, kada se bend okupio.

Međutim, Liam Payne kaže da se izuzetno plašio za svoje mentalno zdravlje pri naglom porastu popularnosti benda. U razgovoru sa Jessie Vare u njenom podcastu “Table Manners”, otkrio je da je slava koštala, jer se brinuo da će postati “luda zvezda koja umre u bilo kojoj životnoj dobi”. “Najgori deo je, i jedna stvar bih rekao ljudima koji se bave ovakvim stvarima je da je uspeh stvar koja će vas ubiti, više od svega. Kad nisi uspešan, radite napornije na tome, u zavisnosti od toga kakva ste osoba. Ali većinu vremena, uspeh me je užasno plašio i nisam želeo ništa sa tim.”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Nešto baš nije u redu: Louisova mama pobrisala sve slike njegovog sina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.