Gleda ih: Liam Payne sad ukapirao da su “After” filmovi inspirisani One Directionom!

Liam Payne tvrdi da sve do sad nije ništa znao o After filmovima i novelama! Iako je opšte poznato da su one nastale na osnovu fan fikcije koju piše Anna Todd, muzičar kaže da je tek sad počeo da se udubljuje u tu temu, kao i da gleda filmove!

Lik po imenu Hardlin (glumi ga Hero Fiennes Tiffin) je očigledno inspirisan Harryjem Stylesom, dok je njegov prijatelj Landon Gibsom baziran na Liamu! Zbog toga se i muzičar nada da će Landon imati još više prostora u trećem filmu koji je uveliko u pripremi!

Govoreći o svojim utiscima, Liam kaže kako zaista ne može da dočeka nove nastavke, prenosi Capital FM. On otkriva kako je “After We Collided” gledao u bioskopu sa svojom verenicom Mayom Henry, kao i da je tek gledajući film ukapirao da on ima veze sa One Directionom! “Znao sam da to nije tip filma kakve obično gledam, sa vanzemaljcima, borbom i magijom”, priznaje on. “Međutim svidelo mi se.”

“Film je baš nepriličan, baš, baš nepriličan. Kad sam izašao iz bioskopa, shvatio sam da su likovi bazirani na One Directionu, što je najsmešnija stvari kad! Maya me je nakon toga naterala da gledam i prvi film i to sam i uradio. Sviđa mi se što je moj lik kao brižni polubrat koji samo želi dobro svima. Nekad osećam da sam ja glavni lik, kao Hardlin koji je očigledno baziran na Harryju Stylesu.

Pročitajte još  Leonin test ličnosti: Kojeg momka iz 1D najviše voliš?

Liam ističe i da je autorka novela Anna Todd uradila fantastičan posao. “Čestitke devojki koja je ovo napisala, znam da je to pisala dok smo još bili u grupi, što mislim da je kul. Gledaću i treći deo samo kako bih se uverio da je Landon dobio veliku ulogu jer je to i zaslužio time što je uvek tu i brine se za sve. Ne znamo da li Liam zna da se istovremeno snimaju dva nastavka, i to oba u našem komšiluku, u Bugarskoj.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.