Liam Payne ozdravio, ne može više da izdrži stalne nastupe?

Orlando Magic v New York Knicks

Liam Payne baš je zabrinuo fandom nakon što je zbog njega 1D morao da otkaže svoj nastup u Belfastu pre par dana ali na sreću, on je noćas bio na sceni i sve je proteklo u najboljem redu!

Koncert u četvrtak bio je otkazan bukvalno u momentu dok su Directioneri pristizali a Liam im se izvinio na Tviteru rečima: “Žao mi je što sam vas sve razočarao prošle noći. Sad se osećam bolje. Stvarno se nadam da svi mogu da dođu u petak. Hvala vam na divnim porukama, to pokazuje koliko ste neverovatni. Kao što sam rekao, stvarno mi je bolje i jedva čekam da ponovo nastupam.” U međuvremenu, medijima se obratio i Harry Styles koji je takođe potvrdio da je sve u redu. “Dobro je. Pokušao je da izađe na scenu te večeri ali bio je baš, baš bolestan. Da budem iskren, srećan sam što pre ovoga nismo ni otkazivali koncerte. Svi smo jako razočarani i duboko se izvinjavamo.”

Šta je tačno bilo sa Liamom nije objašnjeno ali tabloid The Sun tvrdi da on jednostavno više nema snage. “Pritisak slave i to što je stalno na putu uticalo je da se Liam razboli”, tvrdi jedan izvor. “Bilo mu je jako krivo zbog svih, posebno zbog fanova ali stvarno nije mogao da izađe na scenu.”

Pročitajte još  Težak i originalan: Selena H nam šalje kviz o Directionerima!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.