Liam Payne o ružnim izjavama o Zaynu Maliku: Nisam se dobro izrazio!

Liam Payne se nedavno pojavio u emisiji “Impaulsive” sa jutjuberom Loganom Paulom, gde je dao niz komentara o svom bivšem kolegi iz benda, Zaynu Maliku, što je izazvalo teške kritike obožavalaca. Od tada je prekinuo ćutanje nakon ogromne reakcije i rekao da nije uspeo da se pravilno izrazi.

Liam je rekao: „Ljudi, inače ne bih komentarisao ove stvari, ali kada je vaša porodica u pitanju, teško je dozvoliti da to prođe tek tako. Možda se nisam izrazio onako dobro kako sam mogao. Govorio sam da će uvek biti stvari oko kojih se ne slažemo, ali da ću uvek, uvek biti na njegovoj strani. To je porodica. Zayn je moj brat i ja ću zauvek biti uz njega.”

Nakon njegovog objašnjenja, fanovi su potpuno podeljeni – mnogi su tvrdili da je Liam samo pokušavao da se iskupi, dok su drugi stali u njegovu odbranu. Jedan je napisao: “Da li si se izvinio Zaynu? Ovaj tvit je nepotreban, izgleda kao pokušaj da se izvučeš iz groba koji si sam iskopao. Mi samo reagujemo na ono što si uradio i rekao, ali ako nema izvinjenja Zaynu onda je ovo beskorisno.” Međutim, tu su i verni fanovi koji su ga branili: “Liam, nisi učinio ništa loše. Ljudi su jednostavno pogrešno shvatili. Ne brini, dešava se. Ali ZAISTA je lepo od tebe što si istakao ovu temu. Ti si super. Volimo te”.

Pročitajte još  Želi da bude spreman: Liam ne prestaje da ispituje Louisa o očinstvu!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.