Liam Payne: Naopako smo pisali pesme u One Directionu, nikad ne bih slušao tu muziku!

Liam Payne gostuje u novom izdanju magazina Esquire gde je naravno govorio i o One Directionu, ali nismo sigurni da će se fandomu te reči dopasti. Po Liamovim rečima, on baš nije ponosan na način kako je nastajala ta muzika, a kaže i da je definitivno nikad ne bi slušao!

“U grupi je sve bilo unapred određen.o. Rasprodavali smo turneje i pre nego što bismo objavili album. Kad su nam rekli da idemo na stadionske turneje, onda smo pisali pesme sa dužim refrenima – pesme uz koje ljudi mogu da pevaju na stadionima. To je skroz naopak način da se stvari radi”, ističe on.

“Zapravo je bilo lakše pisati takve pesme. To definitivno nije moj izbor muzike i ja to nikad ne bih slušao. Ipak, znao sam kako da pravim takve pesme, ako vam to ima smisla”, dodaje on. Liam danas sam ne može da ponovi ni desetinu uspeha 1D, ali ipak ističe da je srećan a nije spominjao ni kad bi grupa mogla da se vrati.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Directionerka čestitala Louisu ispadanje iz lige, ceo fandom proglašen glupim!

One thought on “Liam Payne: Naopako smo pisali pesme u One Directionu, nikad ne bih slušao tu muziku!

  1. Meni se njihove pesme mnogo svidjaju takve kakve jesu, prosto su lepe i osecajne, mozes da se povezes sa tekstkm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.