Liam Payne kaže da postoji mnogo razloga zašto ne voli Zayna Malika: Ne slažem se ni sa jednim njegovim postupkom!

Liam Payne se pojavio u najnovijoj epizodi “Impaulsive” sa Loganom Paulom i govorio o svom bivšem kolegi iz One Directiona, Zaynu Maliku, koji je grupu napustio 2015, godinu dana pre njihovog neočekivanog raspada.

Zayn se našao u priči kada je Logan razgovarao o svađi 2020. koju je njegov brat Jake Paul imao sa pevačem u Las Vegasu. Na društvenim mrežama, Zaynova tadašnja devojka, Gigi Hadid, oglasila se na Twitteru, nazvavši Jakea „nebitnim“, a Zayna „kraljem poštovanja“. „Ona je tvitovala nešto o tome da nađeš sebi muškarca sa poštovanjem ili tako nešto. To nije baš dobro “, rekao je Liam o Giginom tvitu, aludirajući na njen konačan raskid sa Zaynom.

“Postoji mnogo razloga zašto ne volim Zayna i postoji mnogo razloga zašto ću uvek, uvek biti na njegovoj strani”, rekao je Liam. „Da sam morao da prođem kroz ono kroz šta je on prošao – sa njegovim odrastanjem i bilo čime drugim… Moji roditelji su me preterano podržavali, do tačke kada je to postajalo dosadno.  Zayn je u tom smislu imao drugačije vaspitanje”, objasnio je Liam pa dodao: “Slušaj, ne slažem se ni sa jednim njegovim postupkom. Ne mogu da pohvalim neke stvari koje je uradio. Ne mogu da budem na njegovoj strani zbog toga”.

Činjenica je da je u grupi bilo nesuglasica, čak i fizičkog nasrtanja, a sve zbog sukoba mišljenja. Liam je otrkio da ga je jedan član u bekstejdžu čak i napao: „Bio je jedan trenutak u bekstejdžu i jedan član me je, posebno, gurnuo o zid“, tvrdi Liam. “Pa sam mu rekao: ‘Ako ne skloniš te ruke, velika je verovatnoća da ih više nikada nećeš koristiti’.”

Pročitajte još  Famoza music chart #117 - Glasajte za pet omiljenih pesama svakog dana!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.