Liam Payne: Jesy je Little Mixu uradila isto što Zayn nama!

Liam Payne uvek je bio u dobrim odnosima sa članicama Little Mixa, pa kaže da mu je potpuno jasno šta im se to desilo sa Jesy, jer su oni imali isti problem sa Zaynom. Liam zato kaže da saoseća, pa je poslao mnogo ljubavi i podrške devojkama koje su odlučile da nastave dalje bez nje.

“Neko se poneo kao Zayn”, rekao je Liam na svom Tik Toku, a onda shvatio da možda nije lepo da tako priča o Jesy. “Ne, hajde da budemo ozbiljni u vezi sa ovim. Uvek su tužni momenti u vremenu kad bend upadne u ovakve probleme. Ja sam bio u istoj situaciji, osećam da je Zayn otišao iz bukvalno istog razloga. Ja Jesy ipak želim sve najbolje. Želim najbolje svim devojkama koje nastavljaju kao trojka.”

Daily Mail prenos i ostatak njegovih reči, gde on dodaje kako niko ne može u potpunosti da razume ovu situaciju, ali da o ne želi da krivi bilo koga. Zvanično, Jesy Nelson odlazi jer psihički više ne može da izdrži, a razlaz sa ostatkom grupe delovao je veoma hladno, barem kad je reč o onome što je rečeno i pokazano javno. Ipak, ne bismo tražili dublje razlog od toga, jer je Jesy godinama pričala da se muči sa slavom.

Da li je baš sve isto kao sa Zaynom, saznaćemo u narednom periodu. Zayn je naime posle napuštanja 1D rekao da je to uradio jer želi da ponovo bude običan momak. Međutim, ubrzo se ispostavilo da je on slagao, odnosno da je sve vreme zapravo hteo da postane solo muzičar! To je svima otvorilo oči o problemima koji su postojali u 1D tokom godina. Mi se samo nadamo da će situacija sa Jesy nije takva. Možda ćemo više saznati kad ona bude bila spremna da o svemu govori za medije.

Pročitajte još  Ari parfemi i albumi: Meseci giveawaya na Famozi!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.