Liah nam predstavlja K-pop Experiences!

“K-experiences” sam zapravo jako dugo planirala. I napokon sam krenula sa njegovom realizacijom. Zapravo bila sam jako nervozna, da budem iskrena. Najviše sam se brinula da li će ostali shvatiti ideju projekta. Originalna ideja je došla od pomisli na to kako je uživo slušati svog idola, šta sve osećaš u tom trenutku, putovati na mesto o kome dugo sanjaš itd.

Shvatila sam da ima dosta takvih fanova, koji iz različitih ličnih razloga ne mogu te stvari da iskuse(prvo počinjem od sebe naravno). Pa sam pomislila na ovaj projekat. Htela sam da tim putem približim korejsku kulturu, hranu, muziku itd. Svima koji gledaju, šta su fanovi osećali kada su bili blizu svojih idola.

Onda sam nekako skupila hrabrosti da pitam svoju prvu gošću, Kaju Kinđić, da bude moj prvi gost. I na moju veliku sreću ona je prihvatila moju ponudu i podržala me. Bila sam jako iznenađena da budem iskrena hahaha. Stvarno sam joj baš zahvalna na svemu.

Prva epizoda mog projekta je zapravo već izašla na Jutjubu. I na instagramu sam dobijala poruke podrške od raznih k-pop fanova I ovim putem isto želim da im se zahvalim. Takođe ovim putem se zahvaljujem i Famozi, koja mi je omogućila ovaj članak I koja mi je pomogla u promociji “K-experiences”. Za kraj nadam se da ćete podržati moju ideju i da će Vam se u budućnosti svideti “K-experiences”. Nadam se da ćemo se još dugo družiti.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.