Lepo je puklo! Perrie ošamarila voditelja koji ju je podsetio na Zayna! (video)

14566777_402963506761090_783284417110999040_n

Već smo naučili od devojaka iz Little Mixa da ne ćute im se nešto dopadne a u poslednje vreme ne stide se reaguju ne samo rečima već i fizički, kao kad su nedavno otele novinarima pitanja nakon što su oni postali nepristojno pitanje o Jesy Nelson. Međutim, Perrie Edwards sad je otišla korak dalje!

Tokom gostovanja na jednoj radio stanici DJ je priznao da je svoju devojku ostavio SMS porukom a šokirana Perrie u sekundi mu je opalila šamar! S obzirom da pevačica tvrdi da ju je Zayn ostavio baš na taj način, ova njena reakcija ne čudi!

Doduše, sve je ovo bio deo igre koja je podrazumevala da DJ prizna kako je uradio nešto loše u vezi svoje devojke a onda bi ga jedna po jedna mlatnula na neki način! Ipak, primećujete li da je Perrien šamar bio najzvučniji?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Perrie Edwards

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Little Mix bez dlake na jeziku: Simon Cowell nam nije pomagao, Kardashiani su loš primer za mlade devojke!

2 thoughts on “Lepo je puklo! Perrie ošamarila voditelja koji ju je podsetio na Zayna! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.