Lepo je puklo! Perrie ošamarila voditelja koji ju je podsetio na Zayna! (video)

14566777_402963506761090_783284417110999040_n

Već smo naučili od devojaka iz Little Mixa da ne ćute im se nešto dopadne a u poslednje vreme ne stide se reaguju ne samo rečima već i fizički, kao kad su nedavno otele novinarima pitanja nakon što su oni postali nepristojno pitanje o Jesy Nelson. Međutim, Perrie Edwards sad je otišla korak dalje!

Tokom gostovanja na jednoj radio stanici DJ je priznao da je svoju devojku ostavio SMS porukom a šokirana Perrie u sekundi mu je opalila šamar! S obzirom da pevačica tvrdi da ju je Zayn ostavio baš na taj način, ova njena reakcija ne čudi!

Doduše, sve je ovo bio deo igre koja je podrazumevala da DJ prizna kako je uradio nešto loše u vezi svoje devojke a onda bi ga jedna po jedna mlatnula na neki način! Ipak, primećujete li da je Perrien šamar bio najzvučniji?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Perrie Edwards

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #177 - Glasajte za sve pesme koje volite!

2 thoughts on “Lepo je puklo! Perrie ošamarila voditelja koji ju je podsetio na Zayna! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.