Leonin intervju sa Jorgistom iz Amerike: Jorge zna kako da svakome osvoji srce!

Zdravo Famozo! Prethodnih par intervjua su bili sa Balkana, jeste li malo za neke iz daljih zemalja? Molim vas pozdraviti ovu veliku Jorgistu iz Amerike, Jade.😀

1. Možeš li se za početak predstaviti?
Naravno, moje ime je Jade. Imam 16 godina i veliki sam jorgista. Ovom fandomu pripadam nekih pola godina. Znam da nije dugo, Ali imam osjećaj da sam već 10 godina jorgista.

2. Zanimljivo. Kako si čula za njega?
Ja sam za njega bukvalno čula… jednog sam se dana vraćala iz škole i tata je upalio radio i tada je voditelj najavio jednu super pjesmu Jorgea Blanca „Summer soul“. Ta mi je pjesma i njegov glas jednostavno kupio. I kada sam došla kući još sam je 100 puta poslušala i prvi put poslušala „Risky business“.

3. Jako lijepa priča. Koja ti se pjesma više sviđa, Summer soul ili Risky business?

Meni će definitivno zauvijek Summer soul imati veliko značenje jer sam zahvaljujući toj pjesmi našla svog idola kojem se jako divim.

4. Razumijem. A šta ti se najviše sviđa kod Jorgea?

Sviđa mi se njegov glas i osmijeh koji mi svaki put poprave dan. Sviđa mi se i to što on ima neku čaroliju da svakome osvoji srce, tako barem ja znam iz iskustva jer kome god da sam ga pokazala oni su ga zavoljeli. Također volim i to što se ne ponaša kao da je zvijezda, a zapravo je najsjajnija.

Pročitajte još  Radićemo na tome: Jorge Blanco želi u Srbiju (video)!

5. Pošto si iz Amerike, a Jorge je tu provodio mnogo vremena, jesi li imala nekada priliku da ga vidiš?
Uh, Jesam i taj ću trenutak pamtiti zauvijek. Jednog sam dana išla u shopping sa prijateljicom kad smo čule pjesmu Summer soul, mi se okrenusmo i ugledahmo Jorgea kako pjeva u našem trgovačkom centru. Vriskale smo kao lude i on nam je namigno. Kada je završio mi smo se slikale i uzele njegov autogram i rekli mu koliko ga volimo. To mi je bio najbolji shopping ikada.

6. Vjerujem ti! Koje tri stvari bi voljela da Jorge uradi u budućnosti?
Voljela bih da napiše svoju autobiografiju jer bi ga zanimljivo vidjeti u ulozi pisca, da napravi jednu veliku svjetsku turneju i da napravi svoju modnu kolekciju.

7. Kreativne ideje. Šta misliš o našoj jorgistas family?
Jako sam sretna što pripadam takvoj porodici. Meni su oni odmah uputili i ispričali sve o njemu. Sviđa mi se to što se podržavamo i što nismo sebični. A da naravno mislim da smo takvi zato što nam je Jorge uzor, a stvarno je on dobar čovjek.
Dobro on igra tu ulogu našeg idola.

Hvala ti na izdvojenom vremenu i nadam se da ćemo još surađivati!
I ja isto! Sretno ti sa Jorgeom!😗

To bi bilo to! Nadam se da vam se svidio intervju. Iz koje zemlje bi voljeli da bude sljedeći fan?

Pročitajte još  Jedini gost van Amerike: Jorge Blanco na zabavi sa Rowan Blanchard, Bellom Thorne i Vanessom Marano!

LP LEONA 💙

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Presrećni su zajedno: Tini i Jorge uživali odgovarajući na pitanja fandoma! (video)

3 thoughts on “Leonin intervju sa Jorgistom iz Amerike: Jorge zna kako da svakome osvoji srce!

    1. Da znam!😂 ona nije imala pojma da će on biti tu, blago joj se. Da barem mi možemo tako "naletiti" na naše idole😗

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.