Leonetta momenti: Martina objavila spot za “Siempre Brillarás”!

tini

Martina Stoessel obradovala je sve V-lovere sveta objavivši pre nekoliko sati spot za pesmu “Siempre Brillarás” koja je od danas u prodaji. Ono što je najbolje, u videu možemo videti i mnoge kadrove iz filma “Tini El Gran Cambio de Violetta”!

Tokom spota smenjuju se predivni kadrovi, poput onih kad Tini pozira u prelepom starom automobili u cvetnoj bašti ali najviše emocija izazivaju scene na plaži kad u krupan plan upadne Jorge Blanco, kao pravi princ na belom konju! U jednom trenutku Leonetta je na okupu ali nakon toga možemo videti brojne kadrove iz filma koji pokazuju kako je Violetta sad negde daleko i da u njenom životu postoji novi momak.

Taj i drugi kadrovi u kojima vidimo Ludmilu i očigledno nesrećnog Leona govori nam da će njih dvoje poći u avanturu koja ima samo jedan cilj – povratak Leonette i najsrećniji mogući završetak priče koja traje već četiri godine! Hoće li to zaista biti tako, ostaje da vidimo jer premijera filma nije daleko! Do tad, uživajte u spotu i recite nam kakva vam osećanja on izaziva?

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pravo iznenađenje - Martina Stoessel zapevala na koncertu svog prijatelja! (video)

11 thoughts on “Leonetta momenti: Martina objavila spot za “Siempre Brillarás”!

  1. Prelepoooooooo jeee ja nemam recii <3 <3 <3 <3
    Ovo je stvranooo fanstasticno <3 <3 <3 <3
    Pesma: NAJLEPSA KOJU SAM IKADA CULA
    Spot:Emotivan i prelepppp <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
    Jedva cekam film <3 <3 <3 <3 <3

  2. Pjesma je super!!!! Obožavam je!!!! Jedva čekam premijeru filma!! Jeeeee!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.