Leona najavljuje okupljanje Jorgista širom Srbije za 16. septembar!

Zdravo Famozo! Primjetila sam da ima sve više i više Jorgistasa pa je vrijeme za naše prvo okupljanje (barem ja mislim da je prvo). Znači ovako:

Prvo će biti okupljanje širom Srbije pa kako tu prođe biće i u ostalim zemljama. Okupljanje su 16.9.2017. u
Beograd: u 14:00-17:00 h kod Ušća
Novi Sad: ispred Meka u centru 14-17 h
Niš: 14-17 h kod konja

Znači šta vam treba:
1. Par letaka za promociju Jorgeovih pjesmama da isprintate (nije skupo kod mene je 10 letaka 1 euro), djelite ih prolaznicima i recite im da poslušaju pjesme njegove
2. Tko ima zvučnik neka pusta njegove pjesme i pjevajte ih iz sveg glasa
3. Obucite se tako da se možete prepoznati (majica sa Jorgeov ili napišite si negdje Jorge ili napravite neke plakate i ponesite njegove postere)
I za kraj šta ću Vam ja reći jeste nemojte se stiditi što ste jorgistas nas idol je savršen i slikaj te si i objavljujte na mrežama da nas Jorge primjeti.

I naravno da bi i ostali fandomi znali za vaše doživljaje i dojmove i savjete pošaljite ih na Famozi. Baš sam se raspisala!? nadam se da će ovo uspjeti i da ćete se zabaviti (ja nisam iz Srbije)! Gdje bi trebalo biti sljedeće okupljanje Jorgistas? ?

LP LEONA
P.S
Lijepo se provedite!!!????

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Violetta" test: Koliko poznaješ jednu od najuspešnijih Disneyevih serija?

5 thoughts on “Leona najavljuje okupljanje Jorgista širom Srbije za 16. septembar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.