Leona ima fenomenalne vesti: Uključite se u pravljenje videa za Jorgea, lično će mu ih uručiti devojka iz Meksika!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
3521
Views:
87

Zdravo Famozo!Toliko sam uzbuđena da jedva pišem… sjećate se Sofije, jorgista iz Meksika, koju sam intervjuisala? E, pa ona je meni obećala nekog iznanađenje da će napraviti. Ja nisam nešto sad veliko očekivala jer se mi ipak ne poznajemo. Rekla je da ćemo ja i ona sastaviti jedan video i ona će kada sljedeći put vidi Jorgea lično mu ga dati u ruke. Zar nije to sjajno?!

Sada nisam htjela biti sebična i sama napraviti video. Želim da se i vi, Jorgisti, V-loveri, Tinisti i Famoza, ma svi koji žele pomognu. Ovako napravite jednu sliku (budite kreativni, možete naprimjer napisati nešto na papir za Jorgea pa se slikati sa time, ili možete taj papir slikati pored nečeg značajnog u vašem gradu, ili možete pomoći nekog programa napraviti sliku npr. Photo Editor…) ili mi samo napišite pa ću ja napraviti sliku, pa mi to pošaljite na mail i kao predmet stavite Jorge video. Moj mail je: leona.jorgistas.4ever@gmail.com .

Nadam se da će vas mnogo sudjelovati jer je ovo zbilja jedna divna prilika. I ako imate još nekih ideja za poklon Jorgeu da ga sofija da ona je otvorenog uma. Hvala i Sofiji i svima koji budu sudjelovali!!!

P.S.
Šaljite mi do 1.11.2017.
LP LEONA

Pročitajte još  Legenda: Jorge Blanco ponovo pričao na našem jeziku, gori od želje da dođe u Hrvatsku i Srbiju! (video)

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fan Action

7 thoughts on “Leona ima fenomenalne vesti: Uključite se u pravljenje videa za Jorgea, lično će mu ih uručiti devojka iz Meksika!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.