Lekari nisu bili u pravu: Smrtno bolesna Georgia doživela koncert 5SOS, upoznala svoje momke!

14591916_167495107033717_1797898573103235072_n

U septembru smo vas pisali o devojci po imenu Georgia koja boluje od leukemije i nema nikakve šanse da se izleči a koju su momci iz 5SOS pozvali na svoj koncert u Sidneju. Iako su joj lekari poručili da neće živa dočekati njihov nastup ove nedelje ili da će biti previše bolesna, ona je odlučila drugačije!

Georgia je bila na nastupu 5. oktobra a uoči njega poslala je krajnje emotivnu poruku u kojoj kaže, “Večeras će biti tako emotivno za mene jer će ovo biti poslednji da vidim 5SOS”. Iako je potom pisala kako se oseća veoma umorno, mlada devojka je otišla na koncert a na njenom Instagramu možemo videti i sliku sa Lukeom uz komentar, “Ono kad Luke dođe da kulira s tobom, samo zato što mu se to može.”

Neverovatno je koliko je hrabra ova devojka koja se često šali na svoj račun pa je tako nedavno napisala, “Kupila sam bikini od 130 dolara a sad nikad neću moći da ga koristim”. Posle svega, teško je dati neki komentar osim da se nadamo kako je Georgia zaista barem na momenat mogla da se oseća kao svaka obična tinejdžerka.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Georgia

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Milica nam šalje jedan od retkih kvizova o 5 Seconds of Summer!

3 thoughts on “Lekari nisu bili u pravu: Smrtno bolesna Georgia doživela koncert 5SOS, upoznala svoje momke!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.