Lea nam šalje svoj kviz o Tini!

Zdravo Famoza.net. Ja sam Lea i BIG sam Tinista. Ovih dana je bio dan Tinista i posvetila sam jedan lagani kviz o njoj u kvizu su osnovne stvari o Martini Stoessel! Nadam se da će se svima kviz svidjeti, javite mi rezultate u komentar i napišite o kome želite slijedeći kviz!

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

17 thoughts on “Lea nam šalje svoj kviz o Tini!

 1. Tinin omoljeni grad je Buenos Aires, ali voli Paris???
  11/11. Svidja mi se kviz

  1. Napokonnnnn! Tacno, Tinin omiljeni grad je Buenos Aires, njen dom… 678x to govorim i evo barem je neko upamtio. Ko ne zna neka ode na njen kanal na ping pong challenge sa Pepeom gde je to i rekla 🙂

 2. 11/11 Correct answers!
  Bravo , bravo , čestitam !!!!
  ODLIČAN / A SI , TI SI BIG BIG TINISTA , SRETAN TI DAN TINISTA !

  LEA

 3. 11/11 Correct answers!
  Bravo, bravo, čestitam !!!
  ODLIČAN/A SI, TI SI BIG
  TINISTA, SRETAN TI DAN
  TINISTA!
  LEA

  Lea, ovo je bio lak, ali i istovremeno odličan kviz! Može sledeći kviz o Tininim pesmama, ali pošto je skoro bio taj kviz, može kviz o Ari. Inače sam BIG TINISTA.

 4. 11/11 Correct answers!
  Bravo , bravo , čestitam !!!!
  ODLIČAN / A SI , TI SI BIG BIG TINISTA , SRETAN TI DAN TINISTA !

  LEA

 5. 11/11 ❤❤❤❤❤ Kviz je bio lagan ali zanimljiv!

  Famozo ocete li pisati o Lodovicinoj novoj pjesmi?

 6. 11/11 Meni je super kviz,jeste da joj su omiljeni gradovi buenos aires i london,ali haj neko pogresi pa pogresi,meni je ovo stvarno predobar kviz,znaci odlican,stvarnoo!!! I ja jako volim tini, iako sam BIG Arianatorka,poz za sve tiniste i arianatore! <3<3<3<3 I moze sledeci kviz o pretty little liars,TVD,nini dobrev,cobyu christianu ili cak o kat graham,a najvise bi voljela o glumcu cobyu christianu,molim teee ako mozes napraviti kviz o njima ili o njemu?! <3<3<3 Pooooooooz Lea!

 7. 11/11 Correct answers!
  Super je kviz. Ja iskreno sam sad zbunjena jer je već u 2 kviza napisano da je Tinin najdraži grad Paris, a inace su joj najdraži gradovi New York, London i Buenos Aires.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.