Lauren Jauregui o svojim projektima van Fifth Harmonyja: Mnogo sam srećna što imam priliku da bolje upoznam svoj stil!

Lauren ne planira da napusti svoj bend, ali isto tako ne želi da prestane da se bavi individualnim projektima jer je to način da upozna bolje muziku kakvu ona želi da stvara!

„Svi mi se trenutno odvajamo da otkrijemo ko smo zapravo i to je u redu. Jako dobro se slažemo i jako podržavamo jedna drugu u svemu. Mnogo smo porasle u odnosu na naše početke u karijeri, i presrećna sam što imam podršku devojaka da istražim svoj stil“ priča Lauren, koja je sa Halsey snimila jako popularan duet „Strangers“ i „All Night“ sa Steve Aokijem.

Što se tiče njihovog aktuelnog albuma „Fifth Harmony“, on je još uvek jako važan i u njihovim životima i ne planiraju da prestanu da ga promovišu uskoro! „Još uvek smo fokusirane na njega i ići ćemo u martu na turneju po Australiji i Aziji. On je najbolji album koji smo ikada napravile i zahvalne smo što postoji“ izjavila je Lauren, a takođe možemo reći da je zahvalna što će na Božić moći da bude sa svojim momkom, reperom Ty Dolla $ignom jer je najavila da jedva čeka da ga poljubi te večeri!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lauren Jauregui

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Maša i Una nam šalju kviz o Fifth Harmonyju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.