Lara ima samo 12 godina a njeni crteži su već neverovatni!

Zovem se Lara, i imam 12 godina.Crtanjem se bavim od svoje 6 godine, kada sam napunila 10, počela sam da crtam ozbiljnije radove. Inspiraciju za radove pronalazim u svemu, svemu što me okružuje. Takođe ponekad i precrtavam radove ali većinom ih ja sama smislim u svojoj glavi. Mnogi me podržavaju u ovome šfo radim i to mi je veliki oslonac. U budućnosti bih voljela da uspijem o ovome i da postanem prava slikarka, u prilogu su Vam moji radovi, tako da uživajte.😊

Rubrika My Art mesto je gde u potpunosti možete da iskažete svoj talenat, bez obzira da li volite da crtate, pišete, pravite zanimljive videe ili bilo šta drugo što je kreativno! Predstavite nam sebe i svoje radove a sve to pošaljite na našu adresu [email protected] a za subject stavite My Art. Vaša dela predstavljaćemo redom kojim nam budu dolazila a vas ćemo e-mailom uvek obavestiti kad ćemo ih to tačno objaviti! Ukoliko šaljete crteže, vodite računa da ih bude barem tri!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Lara ima samo 12 godina a njeni crteži su već neverovatni!

  1. Bravo Lara! Crteži su odlični i mnogo mi se dopadaju!
    Imaš talenta i želim ti da u budućnosti postaneš prava slikarka! Puno sreće i uspeha u budućnosti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.