Lana Del Rey raskinula s dečkom: On još uvek nije hteo da se skrasi!

lana-del-rey-and-francesco-carrozzini-out-in-soho_5

Autorka pesme “Video Games” u vezi je s italijanskim fotografom Francescom Carrozzinijem od juna 2014. godine. Međutim, kako tvrdi New York Daily News, ovaj par je raskinuo početkom ovog meseca, jer Francesco nije bio voljan da pređe na sledeći nivo u vezi.

“Oni još uvek vole jedno drugo, ali ona je već više od godinu dana želela da se skrase, a on još uvek nije u tom fazonu,” rekao je izvor ovog magazina.
Vesti o raskidu pojavile su se prvi put još u januaru, nakon svađe koja je pevačicu ostavila u suzama. Očevici tvrde da su zavađeni ljubavnici vikali jedno na drugo usred aerodroma LAX u Los Anđelesu, nakon čega je Lana isplakala reku suza. “Izgledali su kao da se veoma žestoko svađaju,” izjavljuje jedna slučajna prolaznica. “Lana je delovala u potpunosti stresirano i uznemireno.”

Ponovo sama?
Ponovo sama?

U trenutku dok pišemo ovaj tekst, predstavnik za štampu Lane Del Rey još nije prokomentarisao glasine o njenom raskidu s Francescom.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Lauren Jauregui: Lana Del Rey mi je inspiracija!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.