Lana Del Rey besna kao nikad zbog Kanyea Westa: Hitno moraš na lečenje!

Mnoge zvezde bile su otvoreno protiv Donalda Trumpa koji je i pored svega postao predsednik Amerike. Iako se nisu obistinile prognoze da će njegov dolazak na vlastu uništiti Ameriku i izazvati ratove, mržnja koja osećaju prema njemu je i dalje velika, što je na svojoj koži sad osetio i Kanye West.

Kanye je tako javno podržao Trumpa u novom izdanju šoua “Saturday Night Live”, a inače mirna Lana Del Rey potom ga je zasula strašnim uvredama na Instagramu, gde mu je napisala, “To što je Trump postao predsednik je gubitak za našu zemlju, ali tvoja podrška njemu je gubitak za kulturu. Mogu samo da zamislim da se ti slažeš sa njegovom ličnošću. Obojica mislite da ste veći nego što jeste, narcisi ste – sve to ne bio problem da ne pričaš o čoveku koji vodi našu zemlju. Ako veruješ u to što on priča, onda tebi treba lečenje koliko i njemu.” Lana je doduše zaključila da sve ovo piše uzalud, jer Kanyea zaista nije briga za njeno mišljenje.

Mnogi zaboravljaju da je protivkandidat Trumpu bila Hilary Clinton koja je nanela mnogo zla širom sveta (naš region to isuviše dobro zna), tako da izbor baš i nije bio sjajan. Vređati nekoga zbog izbora koji je napravio (pa makar to bio i Kanye, koji često priča gluposti) ne čini nam se kao nešto što je u redu, jer na takav način tu osobu sigurno nećete naterati da promeni mišljenje. Verujemo da i Lana to zna, ali da su je emocije ponele.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lana Del Rey

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Lana Del Rey besna kao nikad zbog Kanyea Westa: Hitno moraš na lečenje!

  1. LANA JE U PRAVU!!!Ne znam ko je bolesniji od njih dvojice.Amerika bi postala bolje mesto na celu sa Hillary.

  2. Generalno svi znamo da je Trump obični milijarder a ne političar. Mislim on je na fuknciji predsjednika SAD-a samo iz šale, ali uvijek kažem da je to bolje nego Hilary Clinton koja je čitav naš region na dobar način uništila i to bi uradila opet. Zvijezde ne podnose Trumpa nikako i sbi su više bili za Hilary, ali uprkos svemu ON JE IPAK POBJEDIO. I kao sadašnji predsjednik ne moraju ga voliti niti poštovati ali njihovo vrjeđanje stvarno premašuje sve mjere.
    I da ovo su samo činjenice kao i moje mišljenje😉.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.