Lady Gagu je jako sramota onoga što je uradio njen tata

Prethodnih dana Lady Gaga bila je na udaru javnosti zbog jadnog ponašanja svog tate, koji je otpustio svoje zaposlene, pa tražio od javnosti da sakupi novac za njih. Mnogi su odmah napali muzičarku što je dozvolila tako nešto, ali nove informacije govore da ona nije znala šta se dešava, iako je i ona jedna od vlasnica restorana!

Da podsetimo, njen tata Joe Germanotta tražio je preko interneta da se sakupi 50.000 dolara, što je cifra koja je za njegovu ćerku bukvalno beznačajna. Na stranu to što je on odlučio da radnike otpusti odmah po početku krize koja ni po najcrnjim prognozama neće trajati više od par meseci. Iako se Lady Gaga zvanično nije oglašavala, PageSix prenosi reči neimenovanog izvora koji kaže da muzičarka zaista nije znala šta se dešava, jer ne bi dozvolila takvo brukanje.

“Ona stvarno nije znala da on to radi, inače bi ga sprečila i da pomišlja na to. Najgori deo je to što se to dešavalo na njen rođendan! Niti ona niti njena mama Cynthia ne bi dozvolile da se ovo desi. To je bio njegov samostalni postupak, nažalost, to je bio loš impuls” tvrdi jedan insajder i dodaje kako je njen tata svestan da je napravio glupost. “On je video kako ljudi sakupljaju novac za pomoć i mislio je da i on može tako. Više se radi da je on verovao da je to u redu.” Lady Gagu napali su i slavni, poput Pereza Hiltona koji je naveo da je Lady Gaga “teška” čak 275 miliona dolara, a i da je njen tata milioner. Pitanje je ipak da li će ih posle ovoga oprati i Sava i Dunav, jer mnogo manje firme pokušavaju da spasu svoje radnike, pa ih makar šalju na godišnje odmore i isplaćuju umanjene zarade. Sa druge strane, tata Lady Gage nije ni pomišljao na tako nešto.

Pročitajte još  Presmešno: Šta bi se desilo kad bi zvezde izgledale kao njihovi loši crteži?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.