Lady Gaga završila u bolnici a ipak poslala poruku podrške Seleni Gomez!


Lady Gaga je zbog hroničnih bolova morala da otkaže svoj nastup u Brazilu i sad leži u bolnici što je ozbiljno zabrinulo njen fandom. Međutim, pevačica je izdala saopštenje u kome kaže da će sve biti u redu a pronašla je snage i da prokomentariše Selenu Gomez i njenu transplantaciju burbega.

“Brazil, mnogo mi je teško što nisam dovoljno dobro da bih došla”, piše ona na Instagramu. “Sve bih učinila da bude drugačije ali moram da brinem o svom telu. Molim vas za razumevanje i obećavam da ću se vratiti i nastupati za vas uskoro. Žao mi je i puno vas volim. Nije ovde reč o premoru već zaista imam jake bolove. Međutim, u dobrim sam rukama lekara.”

Ona je zatim uputila i poruku podrške Seleni napisavši na Twitteru “Molitve i ljubav za Selenu Gomez, ti si princeza ratnica. Kakva inspiracija” a oglasile su se i druge zvezde poput Keshe ili njenih prijatelja iz “Wizards of Waverly Place”, uključujući Jennifer Stone i Jakea T. Austina!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lady Gaga

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sel o albumu "Revival": Inspirisao me je haos koji je vladao u mom životu!

4 thoughts on “Lady Gaga završila u bolnici a ipak poslala poruku podrške Seleni Gomez!

  1. Awwww!!! ?? Famozo, molim vas otkrijte nam koga ste pozvali!!! Da li su to M&M, Shawn, ne secam se o kome ste pisali da je hteo turneju po Evropi.. Plz otkrijte nam!!!

    1. Nismo mi pozvali organizator je! Samo nas je pre nego što je pozvao tog/tu/te izvođače tražio naš savet da li da to uradi ili ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.