Kylie Jenner ima teoriju: Sva Kardashian-Jenner deca su rođena u parovima!

Za Kylie Jenner je svaki dan modni editorijal jer se redovno fotka za svoju firmu Kylie Cosmetics, a za Instagram redovno ima prilike kada radi tematske editorijale, poput onog koji je uradila za rođendan ćerke Stormi, a često je i gošća naslovnih strana velikih svetskih časopisa. Ovom prilikom našla se na naslovnici američkog Harper’s Bazaara, pa je tom prilikom pričala o svojoj majci, odnosu sa svojom porodicom, i o teoriji koju je nedavno shvatila!

Kylie je odrastala pored svojih uspešnih sestara koje su već bile odrasle i poznate u svetkom šou-biznisu. Ona je odrastajući opažala njihovo ponašanje i kako one funkcionišu, kao što to deca inače i rade, a milijarderka je upravo shvatila i da je njena majka Kris Jenner imala svoju taktiku – deca ove familije rađala su se u parovima da bi svako imao svog partnera! “Kourtney ima Kim, Khloe ima Roba, Kendall i ja smo po godinama dosta slične. Zato smo i jako bliske, iako smo ona i ja dva suprotna sveta. Ali to tako i funkcioniše, nas dve se nikada ne podudaramo, ona radi svoju stvar, ja svoju, i onda se sretnemo i sjajno zabavljamo” objašnjava Kylie.

View this post on Instagram

HI NEW COVER 💕👋🏼@harpersbazaarus

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Kylie kaže i da je ona jedna od najsličnijih sa svojom mamom u porodici, i da sa Kris ima jako prisan odnos! “Mama i ja se viđamo skoro pa svaki dan, bila sam kod nje baš prošle noći. Jednostavno svratim do nje. Uvek smo tu da radimo zajedno, ili radimo različite stvari, ili organizujemo okupljanja zajedno. Mislim da smo nas dve možda i najsličnije. Svaki deo porodice je opet sličan svakome na određen način. Mama i ja smo vrlo slične, a opet sam slična i Kourtney. Kendall i ja smo obe avanturisti, a Khloe i Rob su ludi kao ja” zaključuje Kylie.

Pročitajte još  "Sjajno se slažu": Kylie Jenner i Travis Scott definitivno ponovo zajedno?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.