Koje godišnje doba? Kylie Jenner proslavlja jesen u vrlo provokativnom bikiniju!

Za mnoge ljude u zemljama koje ne izlaze na more ove godine nije ni bilo kupanja, jer putovanja van zemlje su svedena na minimum i odvijala su se samo ako su neophodna, ili na sopstvenu odgovornost. Za bogatije ljude, doduše, to nije bio slučaj, a ne treba zaboraviti ni da mnogi poseduju bazen – Kylie Jenner svakako da može sebi takva zadovoljstva da priušti, tako da je ponovo provokativnim fotkama pokazala da ona ne zna za jesen i “završenu” sezonu kupanja!

Kylie je inače jako aktivna na Instagramu naročito ovih dana, tako da se čini da ima inspiraciju kako da se slika – njen Instagram Story na kom ima prilično velike obraze naterao je javnost da se zapita da li je radila još jednu plastičnu operaciju, ali ona je te priče ignorisala i nastavila dalje! Trenutno se nalazi u centru pažnje zbog fotki koje je objavila u vrlo minimalnom bikiniju marke Dior, kojim je pokazala kako ona provodi “sedmi dan jeseni”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

but are you registered to vote? click the link in my bio.. let’s make a plan to vote together 🤍🤍

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Osim što je poručila kako provodi jesen, Kylie je odlučila da uradi i nešto korisno za društvo svoje države, pa je u sledećem “vrućem” postu u bikiniju pozvala ljude da se registruju za predstojeće američke izbore.

Pročitajte još  Travis Scott: Kylie Jenner je zatrudnela tri nedelja nakon što smo se upoznali, bio sam razočaran što ćemo dobiti ćerku!

U bikiniju redovno pozira i Kylieina sestra Kendall, koja je supermodel zahvaljujući slavi, ali i visini i svojoj izuzetno mršavoj građi. Tolika mršavost došla je do izražaja ponovo prošle nedelje dok je Kendall boravila na nedelji mode u Milanu, jer njene fotke prikazuju kako je samo “kost i koža”, po čemu su je fanovi prozvali “skeletal” (od engleske reči za kosti). Uvrede na račun težine ne bi trebalo da dobijaju ni previše mršavi ni krupniji ljudi, ali iznenađujuće je kako Kendallina porodica redovno priča kako je njen apetit ogroman i kako uprkos liniji mnogo jede.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner, Kendall Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Neiskreno i dosadno: Novi rijaliti Kylie Jenner nailazi samo na ismevanje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.