Kylie Jenner poriče: Nisam namerno spustila cenu Jordyn Woods karmina!

Iako su izvori za medije govorili kako Kylie Jenner neće komentarisati aferu svoje najbolje drugarice Jordyn Woods i Tristana Thompsona, ona je ipak osećala potrebu da se ogradi kada je u pitanju cena njene kozmetike, koja je naročito pala za karmin pod imenom Jordy, naravno inspirisan upravo Jordyn Woods s kojom se Kylie družila!

Kylie svakako nije jedina osoba koja kontroliše cene svoje šminke, ali je činjenica da za Kylieine proizvode morate izdvojiti više od prosečnog novca koji dajete za šminku. Ipak, ovde se trenutno izdvaja Jordy karmin koji je sa 27 dolara pao čak na 13, i to samo nekoliko dana nakon skandala koji je Jordyn imala sa Kardashian-Jennerima zbog svoje afere, pa su mnogi fanovi počeli da pišu kako je ovo jako nepristojno i bespotrebno.

Ipak, Kylie nije mogla da gleda te priče pa je odlučila da na njih i odgovori! „Jordyn zna da nisam ja ta koja je spustila cene. Ovo nije nešto što bih ja učinila“ rekla je ona. Moguće je da Kylie i ne laže, jer postoje osobe koje se bave prodajom i cenama, ali isto tako je nemoguće poverovati da makar te osobe nisu spustile cenu ne bi li ponovo započele nešto.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Možete ih i nazvati: Kendall i Kylie Jenner predstavile majice sa svojim brojevima telefona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.