Nije više tajna: Kylie Jenner pokazuje kako lako udvostručiti usne šminkom!

Kylie Jenner priznala je odavno da je stavljala filere u usne, ali isto tako ističe da one izgledaju toliko veliko više zbog načina na koji koristi šminku! Posle toliko godina, Kylie je konačno odlučila da pred kamerama pokaže kakvu to tehniku koristi da bi postigla željeni efekat!

Kako piše Daily Mail, Kylie Jenner je bila vrlo detaljna, pa je pokazala kako počinje sa lajnerom za usne, nakon čega prelazi na tečni ruž koji prekriva samo sredinu svojih usni, ali ne i ivice! Kylie je pokazala i šta tačno koristi, a to su “Ulta Exclusive Holiday Lip Trio, Coconut Lip Liner, Kylie Matte Lipstick i Crystal Gloss”. Ona je napomenula i da su ove stvari trenutno na popustu od 40% što nama ništa ne znači, ali nam ovo govori da za postizanje efekta ne moraju da se koristi ovi, već slični proizvodi koji se prodaju kod nas. Sledeći korak jeste sjaj za usne koji ona nežno nanosi preko ruža i to je to!

Postupak je dovoljno jednostavan da svaka devojka može da ga isproba na sebi i uvežba bez mnogo muke, a Kylie ovaj recept koristi još od svojih tinejdžerskih dana jer joj uvek smetalo što ima tanke usne. Uostalom, rijaliti zvezda je izgradila svoje neverovatno bogatstvo upravo zahvaljujući kozmetici, a nedavno je dobar deo kompanije prodala za čak 600 miliona dolara! Kylie je ranije otkrila da je toliko bila opterećena svojim usnama jer je imala traume od svog prvog poljupca, kad joj je tadašnji dečko rekao da ima jako male usne. Od tad ona je stalno osećala da momci samo gledaju u njene usne i da zbog njih niko nema želju da je poljubi! To je bio razlog što je ona tako rano “napumpala” usne, ali otkako je postala majka, tvrdi da to više neće raditi, već da joj je pomoć šminke dovoljna!

Pročitajte još  Dijana je svoj kviz posvetila kozmetici Kylie Jenner!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.