Retka prilika: Kylie Jenner pokazala svoju prirodnu kosu!

Kylie Jenner po pravilu nosi perike, a to je samo pojačala nakon što je njen frizer nije ošišao kako treba. Ipak, rijaliti zvezda odlučila je da pokaže kako trenutno izgleda njena prirodna, makar na svom Instagram storyju. Ona je zapravo vrlo kratka, a Kylie ju je pokazala jer ima nameru da je ofarba.

View this post on Instagram

#Song Jhené Aiko – Triggered (freestyle)

A post shared by Kylie Jenner Stories 👻🎶 (@kyliejennersnapsongs) on

Kylie je i pokazala snimak na kome vidimo kako se sprema da se ofarba u plavo. Ona u javnost vrlo retko izlazi sa prirodnom kosom, a ponekad navede da je to slučaj jer je ona često veoma oštećena, ali i jer voli da ukloni frizuru sa određenim kombinacijama koje nose. Kylie čak plaća jednog čoveka čiji je jedini zadatak da joj pravi perike! Naravno, i brojne druge zvezde rade nešto slično, pa makar u manjoj meri. Ariana Grande je jedan od najpoznatijih primera, pošto ona redovno nosi ekstenzije. Ari kaže da joj je kosa oštećena još od “Victorious” danas kad ju je stalno farbala u crveno, pa je i dan danas samo povremeno pokaže na Instagram storyju.

Rijaliti zvezda danas je i ponovo na udaru javnosti jer je snimila sebe kako krši zakon, prenosi Daily Mail! Naime, ona je na Instagram Storyju objavila kratak video sebe kako vozi po kiši dok sa drugom rukom sve to snima, a što je protiv zakona i kod nas i u Americi. Mnogi joj zato ukazuju koliko daje loš primer milionima mladih koji je prate, a ima onih koji navode da se Kylie bahato ponaša jer joj se može. Ovo nije prvi put da je snimljena dok se na putu ne ponaša u skladu sa zakonom, ali niko od predstavnika vlasti nikad nije ni pokušao da je kontaktira i makar pošalje upozorenje.

Autor: Famoza.net 

Pročitajte još  I to postoji: Kylie Jenner angažovala trenera za trudnoću!

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.