Slavlje traje danima: Kylie Jenner odmara na luksuznoj jahti, Travis Scott čuva njihovu ćerku!

Kylie Jenner kao najmlađa milijarderka ima tu mogućnost da proslavlja svoj rođendan koliko god dana ona želi, tako da njena proslava 22. rođendana traje još uvek! Kylie i njen izabranik Travis Scott putuju po Evropi, a ovih dana su u Monaku gde Kylie uživa na ekstremno skupoj jahti!

Naime, Kylie je juče plovila oko Monaka na jahti vrednoj 250 miliona dolara, što bi trebalo da je nastavak njene rođendanske ture, pa se Travis Scott pobrinuo da njegova draga ne mora ni o detetu da misli, jer je on držao Stormi sve vreme i brinuo se o njoj!

Kylie je za ovu jahtu platila 1,2 miliona da je iznajmi na nedelju dana, a osim Monaka, ona je obišla i Sen Trope i Amalfi obalu Italije. Jahta može da primi brdo gostiju, pa je Kylie obišla i drugarica Sofia Richie!

View this post on Instagram

Hell of a LIFE 💙💙💙🌊

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Sel, Biebs, Ross, Tay: Ovo su najbolje Instagram fotke nedelje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.