Kylie Jenner odgovara hejterima: Rođena sam ekscentrična!

kj

Njena poruka je jasna – nije me briga šta govorite o meni!

Instagram profil Kylie Jenner pravo je stovarište selfija, selfi-videa i slatkih klipova njenih kućnih ljubimaca. Ali u poslednjem ispovednom snimku, mlada rijaliti zvezda uputila je poruku svim svojim hejterima, a koja se u suštini svodi na sledeće: baš me briga šta govorite i pišete o meni!

O čemu se tačno radi? Sedamnaestogodišnjakinja je snimila samu sebe kako u društvu jedne od svojih BFF izgovara: “Rođena sam ekscentrična. Ja sam prokleti ekscentrik.”

Nakon ovoga, hejteri jedino mogu da shvate da joj prosto ne mogu ništa – ona je nezaustavljiva i uradiće uvek ono što naumi!

Ali, osim na društvenim mrežama, Kylie se ove nedelje istakla i na jednom drugom, mnogo važnijem planu, onom obrazovnom. Upravo juče, slavna tinejdžerka obnarodovala je vest da je sa uspehom završila srednju školu – i pritom skrenula pažnju svojim obožavaocima da ne treba da postuju na društvenim mrežama tokom časova jer smatra da je obrazovanje veoma važno.

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Ekscentrična ili ne, nije ni bitno – Kylie nas je ovom kul porukom potpuno osvojila!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Mnogi smatraju da jeftino izgleda: Kylie Jenner na udaru zbog nove linije sjaja za usne!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.