Kylie Jenner napravila njivu od svoje kuće, pljušte uvrede!

Kylie Jenner ne namerava da se prebaci u poljoprivrednike, ali svoje dvorište jeste pretvorila u njivu, makar na jedan dan. Ona je tako objavila fotku na kojoj je vidimo okruženu stotinama suncokreta, što velikom broju ljudi koji je prate baš i nije lepo leglo, pa su joj slali uvredljive komentare.

Ono što je uznemirilo fanove jeste što su svi ovi suncokreti posečeni, pa je ocenjeno da je ona ne samo bacala pare već je i dozvolila da se ove biljke poseku. “Hajde sad da ubijemo planetu da bi tvoja slika izgleda lepo”, kaže jedan tipičan komentar, a neko drugi dodaje, “Jadno cveće, kakva šteta… Idi u polje suncokreta ako hoćeš da budeš okružena njima”, napisao je neko drugi. “Ovo je tako glupo – ubijaš cveće i uništavaš okolinu. Zašto bi neko ovo uradio? Kardashiani i Jenneri bi mogli da urade mnogo više nego što svakog meseca prave zabave uz nepotrebne plastične dekoracije koje završi u moru. Razmažene i neobrazovane do zla boga”, ističe neko treći.

View this post on Instagram

hi 🌻

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Kylie je i ranije bila na udaru zbog vozikanja privatnim avionom sa svojom sestrom, a ima i onih koji joj zameraju što ima tonu automobila koje iovako ne vozi. Nekad je teško pronaći granicu između opravdane kritike i demagogije koja se svodi na priču kako sav novac treba davati ugroženima i gladnima, a da druge zvezde nisu na udaru zbog istih stvari.

Pročitajte još  Sandrin kviz: Koji Kylien ruž ili sjaj je savršen za tebe?

Kylie sve to ipak ne pretresa preterano, i najvažnije joj je da njen bivši dečko Travis Scott ne iznosi nikakve prljave detalje u javnost. Mediji kao što je People prenose da su njih dvoje ponovo sve bliži i da se odlično slažu, pa je ono što trenutno imaju negde na granici između prijateljstva i ljubavi. Mnogi veruju da je obnavljanje njihove veze neminovnost, ali da ne žele da javnost previše zna o svemu.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.