Povređena sujeta: Kylie Jenner namestila susret sa paparacima!

Prethodne nedelje, paparaci su uhvatili Kylie Jenner u krajnje neglamuroznom izdanju a rijaliti zvezdu i preduzetnicu to je očigledno jako potreslo! Kako se čini, ona je odlučila da se sama javi paparacima i kaže im gde da dođu kako bi je slikali, s tim što se ona ovog puta dobro pripremila!

Na fotkama nastalim pre oko nedelju dana, Kylie i pored svog bogatstva, plastičnih operacija i ličnih trenera ne izgleda baš kao devojka koja posebno odskače, što je nadamo se poslužilo svima kao otrežnjenje da su fotke koje gledamo na Instagramu daleko od realnosti. Iako nismo primetili da je Kylie neko ismevao i napadao, fanovi su ubeđeni da je njoj jako povređen ego, pa da je nešto morala da uradi povodom toga.

Naime, sad su pojavile paparaco fotke na kojima je Kylie skockana do daske i čak izgleda kao da pozira na snimanju nekog editorijala! Kao što znamo, paparaco fotke često baš i nisu najboljeg kvaliteta i hvataju zvezde u nezgodnim momentima, a ovde je jasno da je sve rađeno pod komandom Kylie! Naravno, ovo nije nikakva novina za Kardashiane pa i mnoge druge zvezde, samo je u slučaju Kylie sve očiglednije, a svi znaju i razlog.

“Kyliene needitovane slike koje je napravio paparaco su razbile internet, a Kylie odgovara tako što unajmljuje ličnog fotografa da kao objavi “paparaco” fotke koje prvo edituje je nešto najsmešnije ikad”, tvituje jedna devojka. Bujica negativnih komentara je tolika da će Kylie možda i zažaliti što je ovo uradila! Ipak, i iz ovoga smo naučili nešto. Milioni i slava nisu dovoljni da se neka osoba oseća sigurno u sebe!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Da li to Kylie Jenner čeka dečaka?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.