Optužbe: Kylie Jenner godinama na teškim drogama!

Kylie Jenner je imala detinjstvo koje je pratio ceo svet – u rijalitiju smo mogli videti različite momente koji su obeležili njeno odrastanje. Iako je sama po sebi ličnost koju prate skandali, Kylie nikada nije bila optuživana za ozbiljniju konzumaciju droga i opijata, međutim, sada su se stvari promenile.

Izvor blizak Jennerovoj kaže da je Kylie počela da konzumira droge malo nakon što je njeno telo “počelo da se menja”, što u prevodu znači kada je ušla u pubertet. Odbacivši svoju “detinjastu ličnost”, Kylie je polako počela da postaje zavisna od različitih vrsta droge, kao što su oksikodon, dilaudid i perkoret. Navodno je, nakon što je rodila ćerku Stormi, prestala da konzumira sve. Isti izvor je odao još neke pikanterije iz Kylienog života, a posebno se dotakao njenog odnosa sa drugaricama

Kyliena bivša BFF, Jordyn Woods, nameravala je da prekine prijateljstvo sa Ky mnogo pre skandala sa Tristanom Thompsonom i Khloe Kardashian. Kako izvor kaže, Jordyn je bilo jako teško da se druži Kylie jer uopšte nije mogla da ima prijatelje i dečka, jer Kylie nije želela da je ostavi na miru. Isto se odnosi i na Kylienu sadašnju najbolju drugaricu, Stassie Karanikolau, koja se, prema rečima izvora, sa Kylie druži samo zbog “clouta” i želi da izvuče što veću korist, što se navodno vidi jer “Stassie više voli da provodi vreme sa Kylienim prijateljima nego sa samom Kylie”.

Pročitajte još  Izazvala bes javnosti: Kylie Jenner primorana da obriše videe svog novog luskuznog automobila!

Ne znamo koliko su tačne ove glasine, budući da se Kylie nije oglašavala sa demantom, ali nije nam teško da poverujemo iz nekoliko razloga – Kylie je odrastala u problematičnoj sredini sa sestrama koje otvoreno priznaju da su probale neke droge, a u činjenicu da je drugarice iskorišćavaju zbog novca i slave nije teško poverovati jer se to dešavalo deci poznatih ličnosti i pre Kylie, a tužno je što to nije primetila i sama Kylie.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Kendall, Kylie i Kris Jenner slavile Novu godinu zajedno na luksuznoj lokaciji!

2 thoughts on “Optužbe: Kylie Jenner godinama na teškim drogama!

  1. A hit mi je kad napisu izvor blizak nekoj poznatoj licnosti…zasto bi neko blizak toj osobi davao za novine negativne informacije o njoj?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.