Zvanično je: Kylie Jenner je najmlađa milijarderka na svetu!

Pre nešto više od pola godine, čuveni časopis Forbes je uvrstio ime Kylie Jenner među najbogatijim ljudima na planeti, kada je ona bila “teška samo” 900 miliona dolara i od tada je pokrenuta humanitarna akcija kako bi se skupilo još 100 miliona kako bi Kylie došla do svoje prve milijarde, a sada ona je to i ostvarila i samim tim ušla u istoriju!

Kylie je sada došla do svoje prve milijarde sa samo 21 godinom što je čini najmlađom preduzetnicom na svetu koja je ostvarila ovu brojku, a čak je mlađa i od osnivača Facebooka, Marka Zuckerberga kada je ostvario svoju prvu milijardu. Kompanija Kylie Cosmetics je osnovana 2015. godine i kako je Kylie jedina vlasnica, navodi se da je sama podigla čitavu imperiju u svetu lepote. Na početku karijere, njeni proizvodi su bili dostupni samo online, dok ih sada možete naći na policama prodavnica tokom važnih praznika, a zahvaljujući posebnoj strategiji koju je razvila Kyliena kompanija, oni su ostvarili profit od 360 miliona dolara u 2018. godini!

“Pojavila sam se u nekoliko prodavnica, uradila sam ono što inače radim na društvenim mrežama i to je jednostavno funkcionisalo,” navodi Kylie. “Nisam ništa očekivala, ne predviđam budućnost,” izjavila je Kylie za Forbes tada. Mada nije nikakva tajna da je porodični rijaliti šou pomogao Kylie da ostvari veliku popularnost na društvenim mrežama, koja joj je pomogla da iskoristi svoj uticaj u poslovanju. “Moć društvenih mreža, imala sam jak uticaj tamo i pre nego što sam počela ovo da radim,” priznaje Kylie.

Pročitajte još  Marija Žeželj presrećna: Sedam i po miliona ljudi će videti kako izgledaju devojke sa Balkana!

Ni porodica nije sakrila oduševljenje zbog Kylienog uspeha, pa je Kendall Jenner svoje oduševljenje iskazala specifičnom frazom na Twitteru, dok je Kim Kardashian na ovoj društvenoj mreži ostavila emodžije srca i aplauza.

Autor. Famoza.net
Foto: Instagram/ Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

3 thoughts on “Zvanično je: Kylie Jenner je najmlađa milijarderka na svetu!

  1. Iskreno sam ogorcena jer deca svakog dana umiru od gladi i bolesti.Zeljna su svega a oni skupljau pare nekoj starleti da postane najmladja milijarderka.Strasno u sta prrasta danasnji svet!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.