Kylie Jenner je druga osoba sa prirodnom kosom!

Samoizolacija je naterala zvezde da se konačno opuste, pa ih sad viđamo u mnogo prirodnijim izdanjima! Takav je slučaj i sa Kylie Jenner koja je uradila nešto što inače čini veoma retko, pa je pokazala svoju prirodnu kosu! Njeni fanovi posle svega su zbunjeni zbog čega ona uopšte nosi tolike perike i krije svoj pravi izgled.

View this post on Instagram

chilling vibes 🦋💙

A post shared by Kylie Jenner🌹 (@kylie_10_jenner) on

Na svom Instagramu Kylie je objavila potpuno ogoljenu varijantu svoje kose – vidimo je bez ekstenzija i potpuno nesređenu, kao da je sad ustala iz kreveta i poručila da je baš briga šta će joj neko reći! Jedina neprirodna stvar ovde je boja kose koja je posvetljena u boju meda, a njena prirodna varijanta je skroz crna! Ni šminke nema na njenom licu, ali tu je zato popularni butterfly filter. Kylie nam je sredinom februara saopštila da joj je frizer upropastio prirodnu kosu time što ju je loše ošišao, ali reklo bi se da je sad sve u redu i da nije bilo razlog za dramu.

Kako piše Daily Mail, Kylie vreme provodi i radeći ono što mnoge druge zvezde ne vole, a to je da gledaju same sebe na TV ekranima! Druga epizoda nove sezone “Keeping Up With the Kardashians” emitovana je ove nedelje, a Kylie je pokazala da ju je gledala u društvu svoje ćerkice Stormie. Dodatna promocija i nije bila previše potrebna jer svi su sa nestrpljenjem očekivali da vide epizodu u kojoj je sledio rasplet drame između dve najstarije sestre, Kim i Kourtney, a koje su se baš podžapale. Kako je ranije rečeno, sve epizode aktuelne sezone snimljene su pre pandemije korona virusa, sem poslednje koja će se snimiti putem video poziva, već u skladu sa aktuelnom situacijom kojoj se još ne nazire kraj.

Pročitajte još  Teorija koja izaziva mnogo pažnje: Kylie Jenner je mrtva još od 2013. godine?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.