Kylie Jenner je Bogorodica u spotu Travisa Scotta za „Stop Trying To Be God“!

Travis Scott jako voli svoju devojku Kylie Jenner, i njih dvoje kao da nikada nisu bili srećniji, jer ju je Travis u svom spotu predstavio kao sveto biće!

Travis je za spot za pesmu „Stop Trying To Be God“ angažovao Dave Meyersa koji u poslednje vreme postaje sve važnije ime u svetu spotova jer snima i sa Kendrickom Lamarom i Arianom Grande, a spot je prepun biblijskih motiva, poput stada ovaca, neba, krstova, a za kraj spota Travis je svoju muzu Kylie pretvorio u Bogorodicu koja u krilima drži jagnje.

Travis je svoju devojku pominjao i u pesmi „Stargazing“, a sve te pesme deo su njegovog najnovijeg albuma „Astroworld“. Par je čak obukao svoju ćerku Stormi u kombinaciju sa motivima „Astroworld“, da bi porodično proslavili objavljivanje albuma!

Come home my baby ready to rock and roll. !!!!

Објава коју дели flame (@travisscott) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Auto iz snova: Kris Jenner dobila novi Ferrari za rođendan od Kylie Jenner!

3 thoughts on “Kylie Jenner je Bogorodica u spotu Travisa Scotta za „Stop Trying To Be God“!

  1. To je prelepo! Lepo je sto se slazu sto je dao svojoj devojci da glumi Bogorodicu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.