Kylie Jenner i Travis Scott se razišli, već dogovorili kako će da “dele” dete!

Pravo niotkuda! Kylie Jenner svojski se trudila da demantuje sve glasine kako je njena veza sa Travisom Scottom pred raspadom, a taman kad je uspela da medije ubedi u to, ispalo je da će se ipak razići sa svojim dečkom! Oni su se se rastali u miru, a čak su se i dogovorili oko toga kako će podizati svoje dete.

Iako se činilo da je sad već bivši par na putu da sklopi brak, ispalo je da se dešava suprotno. Kako E! News prenosi, odluka o razlazu je za sad privremena. “Kylie i Travis nisu zvanični raskinuli svoju vezu, ali definitivno će provesti vreme odvojeno”, priča jedan izvor. “Nije ovo čvrst raskid. Ponovo se svađaju, ali su se ipak viđali prethodnog meseca.”

“Oni se svađaju oko gluposti, a Kylie je nepoverljiva prema njemu. Travis je sa druge strane nervozan jer treba da predstavi novu muziku. On trenutno živi u svojoj kući a Kylie mu dozvoljava da viđa njihovu ćerkicu Stormi. To mu ona nikad ne bi oduzela”, dodaje isti insajder. Fanovi su već ranije primetili da nešto nije u redu kad su spazili da je ona u svojoj kući uklonila jednu sliku Travisa, a glasine govore da se raskid desio još pre mesec dana!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Kylie Jenner i Travis Scott se razišli, već dogovorili kako će da “dele” dete!

  1. Grom iz vedra neba! A pre koji dan su imali zajednicki shooting za naslovnice…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.