Kylie Jenner i Nicki Minaj veoma potresene nakon zemljotresa u Kaliforniji!

Snažni zemljotres je zadesio Južnu Kaliforniju već drugi put za redom, a tolika jačina ove pojave se osetila i u susednim zemljama Amerike da su vidnu zabrinutost pokazale i brojne slavne ličnosti među kojima su se našle Kylie Jenner i Nicki Minaj koje su se oglasile na društvenim mrežama!

Kylie Jenner je imala tu nesreću da se njena kuća našla u oblasti u kojoj se zemljotres dogodio, pa se oglasila na putem Twittera komentarom: “Ovi zemljotresi” uz dva emodžija koji plaču. Nešto kasnije oglasila se i reperka Nicki Minaj koja je prokomentarisala da je taj zemljotres bio intenzivan.

Osim njih, oglasile su se i zvezde poput Halsey koja je istakla da je veoma zabrinuta i za životinje koje su pretrpele veliki stres u toku čitave prethodne nedelje u Americi. “Osećam se loše za svaku životinju ove nedelje koja je bila izložena zemljotresu i vatrometu. Držite svoje ljubimce blizu. Meni moj ljubimac toliko nedostaje i volela bih da mogu da ga držim,” dodala je Halsey.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Kylie Jenner: Mama me je primoravala da idem kod kozmetičara sa šest godina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.