Kylie i Kendall Jenner rasprodale svoju kolekciju za par sati!

Kendall i Kylie, dve najpoznatije sestre porodice Jenner, privlače ogromnu pažnju šta god da urade, bilo to dobro ili loše, i iako su često i kritikovane, ponovo se njihova reklama pokazala kao vrlo uspešna po njihove džepove. Iako su dobile i kritike javnosti da ne plaćaju radnike, njihova kolekcija je ugledala svetlost dana u petak i već se prodala za u proseku osam sati!

Po američkom vremenu, Kendall i Kylie su svoju “Kendall by Kylie Cosmetics” pustile u prodaju u petak ujutru, a Kylie se već za osam sati oglasila na svom Instagramu da se zahvali na enormnoj podršci fanova: “Kendall x Kylie kolekcija se toliko brzo prodala zahvaljujući vašoj podršci i ljubavi! Ne mogu da dočekam da svima stignu narudžbine” napisala je Kylie na Instagram Storyju. Na slici ispod možete videti i koje sve proizvode uključuje kolekcija.

Kylie je prethodno na Instagramu otkrila da i nije bilo tako lako složiti se sa Kendall oko određenih detalja: “Uopšte nismo mogle da se složimo oko toga koliko mat nijansi imamo. Morala sam da se borim za ta tri svetlucava komada! Ali zaljubila sam se u ono što smo odabrale na kraju, jer trenutno je to paleta koju najviše koristim” poručuje Kylie. Kako se vama dopada šta su sestre osmislile? Po paleti senki definitivno se vidi da je Kendall ovladala mat bojama!

Pročitajte još  Nove teorije: Kruže glasine da je telohranitelj Kylie Jenner Stormin otac!

Porodica Kardashian-Jenner ima odlične biznis ideje kako da proda uvek još više šminke, pa osim što je saradnja s Kendall odlično prošla, juče je bio i rođendan Khloe Kardashian, pa se Kylie Cosmetics dosetio da doda 20% popusta na Kylieinu “Koko” kolekciju, saradnju sa Khloe.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Hailey pala na detektoru laži zbog pitanja o Justinu Bieberu! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.