Ksenija nam šalje intervju sa tinistom Arijanom

Hej Famozo! Pripremila sam intervju s tinistom Arijanom, koja vodi vama sigurno poznat oficijalni fan klub s prostora bivše Jugoslavije. Uživajtee!

1. Možeš li da se za početak predstaviš?

Zdravo. Prije svega da se zahvalim na pozivu za intervju. Zovem se Arijana i Tinista sam preko pet godina. Takođe, znate me sa profila @tinisfcoexyu.

2.Koje su ti tri najdraže Tinine pjesme?

Tini ima divne pjesme, u šta se definitivno svi možemo uvjeriti. Kao tri najdraže brze pjesme odabrala bih Sueltate el pelo, Te quiero mas i Recuerdo, dok kao 3 balade biram Diciembre, Consejo de amor i Cristina. Od svih njih izdvojila bih Sueltate el pelo, Recuerdo i Cristina.

3. Imaš profile na Instagramu,Twitteru i Youtubu, vodiš sajt i praviš časopis. Da li ti je teško biti aktivna s obzirom da imaš školu?Pomaže li ti ko?

Ne mogu da kažem da je lako, ali Tini je moj idol i uživam u svemu tome. Što se samih profila tiče, sve radim i uređujem sama, a u časopisu i na sajtu se uvijek nađe neki Tinista koji je raspoložen da napiše članak i slično. 

4. Tini je tvoj idol. Šta tvoji roditelji misle o njoj, jesu li ponosni na tebe što se ugledaš na nju a ne na naše ,,pjevače”(čast izucecima)?

Prije svega želim da kažem da ima i naših pjevača koje slušam (poput Hurricane i Anastasije Ražnatović, recimo ), ali Tini je osoba s kojom sam ja od njenih “Violetta” dana. Moji roditelji znaju za Tini, a moja mama i ja je zajedno pratimo. Mojoj mami je ona izuzetno simpatična i oboje mi daju podršku.

Pročitajte još  Istorijski dan: Najveći američki muzički medij konačno piše o Tini, nazivaju je velikom pop zvezdom!

5. Imala si priliku prisustvovati ,,Quiero Volver” turneji u Rimu? Koji ti je momenat bio najdraži?

S obzirom na to da mi je taj koncert bio prvi susret sa Tini, svaki momenat bio je magičan. Kao najdraže izdvojila bih one kad nam je pružala ruke i mikrofon.

6. Osim Tinine potvrde da vodiš zvaničan fan klub i videa koji ti je snimila, šta si još pričala s njom?

Rekla sam joj kako sam zbog nje za kršteno ime uzela ime Martina, dala joj poklon ( majicu sa mojim fco logom i magnete iz Crne Gore ). Tini je rekla kako joj se moja šminka mnogo sviđa, te se vrlo prijatno iznenadila kad sam joj rekla da sam se sama šminkala. I to je to. Sve smo stigle za oko 1 minut.

7. Šta je po tebi ključna stvar za dolazak Martine na Balkan, konkretno u Srbiju i Hrvatsku?

Tini, odnosno njeni menadžeri, po riječima portala i organizatora koji su zaduženi za njen dolazak ( Famoza ), traži previše novca za naše krajeve da bi održala jedan koncert. Smatram da bi najbolje bilo kada bi je privukla neka od država bivše Jugoslavije, te svojevoljno došla u neku od njih.

8. Osim Tinite imaš li još uzora?

Ne. Tini je moj jedini uzor.

Hvala Arijani na izdvojenom vremenu! Pozdrav!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Stigao je "Tini Special Edition", izbačeno devet pesama, uključujući sve sa Jorgeom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.