Kris Jenner otkriva koliko zarađuju njene ćerke, fanovi osuđuju novu sliku Kendall na njenom Instagramu!

Zvezde imaju veliki uticaj na javnost, a među najuticajnijim na Instagramu kao trenutno najpopularnijoj društvenoj mreži nalaze se članice familije Kardashian koje za svaku objavu ili priču na ovoj društvenoj mreži dobijaju ogromnu cifru novca, a o tome svedoči i njihova mama Kris Jenner u novom intervjuu gde otkriva kako su njene ćerke ostvarile toliko bogatstvo od poslova kojima se bave i koliko zapravo zarađuju!

Nije nikakva tajna da se kompanije otimaju za sestre Kardashian Jenner kako bi promovisale njihove proizvode – kako kozmetičke i farmaceutske, preko odeće, obuće i drugih proizvoda. “Dakle, one su plaćene za svaki post na Instagramu, priču, objavu na Facebooku,” dodala je Kris i otkrila da je svaka naknada u iznosu koji ima minimalno šest cifara! Kris ipak ističe da one naplaćuju i milione kada je u pitanju neki farmaceutski proizvod koje bi i same morale da piju, gutaju ili stave na svoje telo.

Poslednjih meseci Khloe, Kim i Kourtney su naletele na brojne kritike upravo jer su promovisale čajeve i šejkove za mršavljenje koji nisu odobreni od strane američke zdravstvene organizacije koja proverava kvalitet hrane i pića. Ipak, Kris je ovih dana naletela na negativne komentare po svom Instagram profilu kada je postavila sliku nage Kendall Jenner na plaži kako bi promovisala njenu novu kampanju. Fanovi ovakav postupak ni malo ne odobravaju, jer smatraju da nije u redu da jedna majka promoviše svoje dete na taj način. “Da sam ja njena mama, ne bih postavila ovo i osećala se prijatno,” glasi samo neki od komentara.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kris Jenner

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  "Stilista joj namestio": Kendall Jenner pocepala haljinu na venčanju

One thought on “Kris Jenner otkriva koliko zarađuju njene ćerke, fanovi osuđuju novu sliku Kendall na njenom Instagramu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.