Kris Jenner govori o tajnoj vezi Kendall i Harryja Stylesa!

Godinama se pričalo kako su Kendall Jenner i Harry Styles bili u vezi, ali čak ni paparaci nisu uspeli da to dokažu. Iako su njih dvoje čak bili i na zajedničkom odmoru, ni tad nije zabeležen poljubac. Pre godinu dana, o tome je pričao Kendallin tata Caitlyn Jenner, ali sad je sve još interesantnije jer se izjasnila i mama Kris Jenner, koja je sa Kendall i Harryjem čak i bila na spomenutom odmoru!

Kako piše Capital FM, Kris je bila u šou kontroverzne Ellen DeGeneres gde je promovisala novu sezonu šoua “Keeping Up with the Kardashians”, a tamo je osetila da je vreme da kaže istinu o Kendall i Harryju! Učestvujući u igri “Moja deca nisu nikad”, ona je morala da odgovori na pitanje da li je neko njeno dete uradilo neku od stvari za koje je Ellen pita.

Jedno od pitanja tako je glasilo, “Jesu li moja deca ikad bila u vezi sa nekim iz bojbenda”, a Kris je odgovorila potvrdno! Iako ona ima pet ćerki, svima je bilo jasno da se radi o Kendall, jer se jedino ona muvala oko momaka iz bojbendova. Ipak, Ellen je želela potvrdu da se radi o Kendall i Harryju, a Kris joj je rekla, “Da”. Da bude još jasnija, ona je rekla da se niko od njene dece nije motao oko pop pevača. “Bilo je repera, ali članova bojbendova ne”, zaključila je ona.

Pročitajte još  Počelo potpisivanje peticije da se Kendall Jenner zabrani pristup NBA utakmicama!

Inače, nije ni čudo što Kris sad lagodno govori o svemu, jer su Kendall i Harry bili zajedno već jako davno! Naime, njihova veza započeta je još krajem 2013. godine, kad su bili viđeni na nečemu što je ličilo na dejtove, i to u Londonu, Njujorku i Los Anđelesu. Šanse da oni ikad budu ponovo zajedno su vrlo male, s obzirom da su oboje trenutno srećni u vezama, iako se čini da su oboje daleko od braka.

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.