Krio od svih: Jimin ponovo čini neverovatne stvari za decu!

Jimin nastavlja da koristi svoju sreću kako bi pomagao drugima! Mladi muzičar u prošlosti je već to činio, a sad je odlučio da ponovo usreći učenike srednje umetničke škole u Busanu koju je i sam pohađao. Njemu nije bilo teško da iz svog džepa izdvoji desetine hiljada dolara kako bi im poboljšao uslove rada.

Iako je Južna Koreja neopisivo bogatija zemlja od naših, stanje u školama često nije sjajno, a o tome najbolje svedoči to što je Jimin donirao neke skroz obične stvari, kao što su novi stolovi i stolice, za svih 1200 učenika! Iako je u pitanju ogroman novac čak i za njegove standarde, Soompi prenosi kako preskromni muzičar nije želeo da se ovo sazna. On je novac donirao u toku u zimske paze, ali ne zna se koja svota je u pitanju. Prošle godine, Jimin je uložio oko 80.000 evra kako bi se svi učenicima u njegovom gradu poboljšali uslovi rada. To je inspirisalo i fandom da se uključi, pa su i oni donirali više od 7000 evra njegovoj srednjoj školi.

Jimin se ovih dana sa ostatkom grupe bavi promocijom albuma “Map of the Soul: 7”, a u nedelju oni su objavili osam fotki momaka u tu svrhu. Svi članovi izgledaju elegantno obučeni u belo, ali istovremeno, sve je pomalo i jezivo jer oni stoje na ivici ogromne, mračne rupe. Da li i ovo simbolizuje borbu između svetlosti i mraka i šta znače silna pera koja lete? Ipak, ovo se uklapa u ono što su momci do sad pričali o albumu. “Jedna poruka je da se morate suočiti sa unutrašnjim strahovima, ali da se morate boriti sa tim da ne uronite u njihove dubine. Na sreću, odgovore ćemo dobiti brzo!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Jimin

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Krio od svih: Jimin ponovo čini neverovatne stvari za decu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.