Kreće BTS FESTA, objavljen kompletan raspored!

Skoro je jun, a kako to tradicija nalaže, dolazi vreme za novo izdanje BTS FESTA, što je uvek savršen način da se momci zahvale fandomu na neverovatnoj vernosti. I pored svega što se dešavalo sa korona virusom, ovogodišnje izdanje neće izgubiti ništa na kvalitetu i kvantitetu sadržaja, a to najbolje dokazuje raspored aktivnosti.

Sve je počelo nakon što je zvanični BTS kanal u sredu objavio da će uskoro predstaviti raspored za BTS FESTA, a tačno 24 časa kasnije smo ga i dobili. FESTA ove godine kreće već 1. juna sa ceremonijom otvaranja, a završava se 13. juna koji je poznat kao Bangtan Saengpa, odnosno rođendan grupe, njihov sedmi! BTS FESTA inače se održava od 2014. godine i po tradiciji traje dve nedelje, a najbolje od svega je što je sav sadržaj koji se prikazuje fanovima u potpunosti nov!

Kao što možemo videti, dani su ispunjeni videima koreografija, foto kolekcijama ali i iznenađenjima poput projekta “Still With You” o kome se ne zna mnogo, ali mnogi veruju da je u pitanju nova pesma! Nezvanični završetak svega biće Bang Bang Con: The Live, ali kako sad znamo, ovaj nastup zakazan za 14. jun neće biti dostupan, već će morati da se plate karte za gledanje!

Pročitajte još  Govor BTS-a je zasenio sve druge na virtuelnoj maturi!

Ono čime se mediji poput Forbes danas bave jesu informacije da bi u ovoj godini BTS mogao da izbaci čak tri albuma! Prvi je naravno “Map of the Soul: 7” koji nam je stigao u februaru, a drugi je takođe album koji smo spominjali, “Map of the Soul: 7 The Journey, što je japansko izdanje koje se planira za 15. jul. Ono sadrži prepavane neke od najvećih hitova grupe, prerađene starije pesme kao i par novih numera. Na kraju, spominje se i da BTS u tajnosti radi već na potpuno novo albumu na korejskom, a očekuje se da on sigurno bude objavljen pre kraja godine!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kids' Choice Awards: Nominacije za Ari, BTS, Selenu, Shawna, Taylor!

3 thoughts on “Kreće BTS FESTA, objavljen kompletan raspored!

  1. Jeste, bili su nedavno odrzali live i Jin je sjedio pored Suge i pitao ga je ''Izlazak albuma biti ce oktobar, jel da? '' i Suga je klimnuo glavom, sto znaci da se ipak nesto sprema <3 <3 <3 <3

  2. Famozooo niste pisali o tome kako je bts presao 1milijardu pregleda na pesmi Dna ni na insta niste pisaliiiiii čekam da pišete i veliki pozdrav❤❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.