Kraljevi Twittera: 1D na vrhu, dvostruko popularniji od Tay, pet puta od Biebsa!

1132467-48454I40340

Directioneri odavno caruju Twitterom i bezbroj puta su pokazali kako mogu da naprave trend od bilo čega pa i nečudi što zvanična statistika kaže da je 1D bio daleko najpopularniji među muzičarima na ovoj mreži!

Ukratko, ovde nije bilo nikakve neizvenosti pa je bend spominjan u čak 30% tvitova koji se tiču muzike! Koliko je to ubedljiva pobeda najbolje govori to što drugoplasirana Taylor Swift ima “samo” 15% dok je Biebs tek sedmi sa tek 5,32%. Ispred njega su se našli Nicki Minaj, Luke Bryan, Pitbull i Drake. Mnogi korisnici Twittera toliko su iznervirani što su Directioneri svuda da su čak predložili da se na neki način mogu isključiti svi 1D trendovi, piše Busness Insider. Ipak, s obzirom da je bend na pauzi i da je vesti o njima sve manje, čini se da će se ova dominacija zaustaviti ove godine.

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Louisov deda nas ubeđuje: 1D se sigurno vraćaju na scenu!

6 thoughts on “Kraljevi Twittera: 1D na vrhu, dvostruko popularniji od Tay, pet puta od Biebsa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.