Kraj serije, kralj ljubavi: Raskinuli Paul Wesley i Phoebe Tonkin!

Kasno noćas biće emitovana poslednja epizoda serije “Vampirski dnevnici” a Paul Wesley već je imao jedan bolan rastanak s obzirom da je raskinuo vezu sa svojom koleginicom i zvezdom iz iste serije, Phoebe Tonkin sa kojom je bio skoro četiri godine.

Paul i Phoebe sreli su se 2012. godine tokom snimanja serije a već na leto bili su u vezi. Phoebe je prvo bila deo “Vampirskih dnevnika” a od 2013. je zvezda “The Originals”. Njih dvoje poslednji put zajedno su viđeni u javnosti 20. decembra ali znamo da su i Božić proveli zajedno. Ipak, posle toga više nisu objavljivali zajedničke slike što je do tad bio običaj.

Kako prenosi E! News, sve se završilo mirno. “Oni su i dalje dobri prijatelji. Vezi im je jednostavno istekao rok”, priča jedan izvor. Glumci niti njihov tim još se nisu zvanično oglasili ali male su šanse da ova vest nije tačna.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Paul Wesley

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Biće krvavo: Pogledajte prve scene iz zajedničke epizode "Vampirskih dnevnika" i "The Originalsa"! (video)

3 thoughts on “Kraj serije, kralj ljubavi: Raskinuli Paul Wesley i Phoebe Tonkin!

  1. Nadam se,ja sam cura,ali da sam na njegovom mestu ne bih prekinula sa takvom ljepoticoom,zar i vi isto mislite famozo!!? 🙁

    1. Slažemo se, ali ko zna šta se dešavalo. Lepota nekad nije ni važna ako se ljudi ne slažu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.